Betting på nätet

Betting på nätet växer konstant och vi får hela tiden se nya aktörer på marknaden som vi kan välja att registrera oss som spelare hos. Tack vare det stora intresse som finns och att aktörerna som erbjuder betting på nätet är så många idag väger det nu över till spelarnas fördel. Detta innebär att vi konstant blir erbjudna och överösta med riktigt guldkantade bonusar och dylikt för att registrera oss hos ett spelbolag.

Men som vanligt finns det fallgropar som vi ska akta oss för på nätet då alla inte är seriösa utan försöker sno åt sig det de kan. Bästa sättet att undvika dessa är att gå in på en av de tusentals rekommendationssidorna som finns och där läsa igenom vad som finns att välja på. Dessa sidor har sina egna kriterier på spelbolagen som gör att vi slipper sortera ut avskrädet som tyvärr finns där ute.

Skattefria vinster

När vi väljer ut intressanta spelsajter ska vi kolla upp så de är registrerade inom EU:s gränsområde, vilket har med skatterna att göra. Är bolaget registrerat på till exempel Malta som är mycket vanligt så slipper vi skatter på de vinster vi tar hem. Så se till att du har ett spelbolag där du slipper krångel med redovisade vinster.

Stirra dig inte blind på enbart de bonusar du har möjligheten att få när du väljer spelbolag, för det är mycket lätt att fastna vid dessa. Försök istället att jämföra alla vikta delar av spelsajten erbjudande. Flera aspekter finns förutom bonusen att se till och bland dessa saker vi ska tänka på är uttagsavgifter, säkerhet, utbud, omsättningskrav på bonusar, spelarmiljön, kundtjänst med mera. Om alla dessa stämmer överens med din bild av hur det ska vara kommer du förmodligen att bli en nöjd kund där. En sak vi anser ska finnas med om vi spelar på matcher och liveodds är gratis livestreaming av matcherna med hög kvalitet, där vi slipper sändningar som fryser bilden eller gör det omöjligt att se puck eller boll. Det ska vara precis som att titta på tv eller bättre.

Spela klokt

Detta är en mycket viktig del som flera bra spelsidor idag tar upp och i vissa fall också hjälper oss med, i form av olika tester för att se om vi skapat ett spelberoende. Spel ska i första hand vara en rolig sysselsättning och har vi inte råd med denna hobby ska vi heller inte spela. Ett råd då vi spelar på odds är att aldrig satsa för mycket av det kapital vi har, för en av de vanligaste felen vi gör vid en förlust av en sådan satsning är att satsa ännu mer för att försöka rädda situationen. En satsning bör ligga inom 2-5 % av de pengar som finns att spela med, gör vi detta har vi också begränsat våra eventuella förluster som kommer att ske när vi spelar. Använd gärna också de extratjänster som finns på nätet i form av rekare för att bättra på din bedömning innan du satsar, smart spelat hälften vunnet – resten är tur.