Bet365 trav

Bet365 är ett spelbolag grundat i Storbritannien, och är idag ett av de ledande inom sitt område. På Bet365 kan du spela poker, bingo och olika casinospel. Det som sajten är mest berömd för är dock sina oddsspel. Du kan betta på fotboll och trav, men också på mer ovanliga sporter som dart och snooker. Du kan även spela direkt i telefonen, eller på din surfplatta. Bland oddsen kan du välja mellan att spela i förväg eller upptäcka live betting, som idag blir alltmer populärt. I vissa fall erbjuder även Bet365 livestreaming av matcher eller spel, vilket gör upplevelsen ännu bättre. Är det någonstans du bör introduceras för live betting så är det på Bet365!

Oddsspel inom trav på Bet365

Trav är en populär sport att spela på i Sverige. Tillsammans med Frankrike och USA är Sverige det land där trav är som mest uppskattat. Det finns 33 travbanor i Sverige, och tre av de mest kända är Solvalla i Stockholm, Åbytravet i Mölndal och Jägersro i Malmö. Det är för det mesta enkelt att spela på trav och Bet365 brukar klassas som en av de bästa sajterna att spela på odds på. Kom också ihåg att ju mer insatt du är i sporten, desto större chans kan du ha att vinna. Att "bara" chansa går givetvis också bra, men med lite extra kunskap kommer det förmodligen att gå ännu bättre. Det finns olika sorters spelformer inom trav; du kan för det mesta välja mellan "Exacta", "Quinella" och "Trifecta", men ibland finns det även andra alternativ. I Exacta gäller det att betta på vilken häst som vinner loppet, samt vilken som kommer tvåa. För att vinna pengar måste du dock ha alla rätt. På Quinella handlar det också om att tippa på förstaplatsen och andraplatsen. Till skillnad från Exacta behöver du dock inte göra det i korrekt ordning, utan vinner så länge de två hästarna är rätt. Trifecta handlar om att betta på förstaplats, andraplats och tredjeplats. Liksom på Exacta måste du även här tippa i rätt ordning för att kunna ta ut någon vinst. Något som är väldigt bra med Bet365 är att du kan spela på såväl fasta som rörliga odds. Ett fast odds är, precis som det låter som, ett förutbestämt odds, medan rörligt odds innebär att det förändras beroende på hur folk väljer att betta.

Bonusar och förmåner hos Bet365

Bet365 har ingen enskild bonus för just travodds, men däremot en välkomstbonus av allmän karaktär som du kan utnyttja. Gör du en första insättning på minst 50 kr får du 100% välkomstbonus, och som mest kan du få hela 500 kr i bonusen. Om du dessutom väljer att spela i telefonen eller på surfplattan får du ytterligare 100% välkomstbonus, även om du sedan tidigare är registrerad på Bet365. Förutom detta har Bet365 med jämna mellanrum kampanjer för oddsspel inom trav, vilka ger dig förmåner som förbättrade startodds, utdelning av riskfria spel samt utbetalning på diskvalificerade hästar. Låter det intressant med oddsspel inom trav? Sätt igång redan idag!