Bästa oddsen

När du ska spela på odds och letar de bästa förutsättningarna finns massvis med hjälp att få. Internet svämmar över med spelsajter och bloggar som tipsar om de bästa oddsen på marknaden. De letar upp olika spelformer, jämför olika spelbolag och förklarar vad du ska leta efter. Allt för att ge dig de bästa förutsättningarna när du ska spela på odds. Här ska vi tipsa om de bästa svenska oddsjämförelsesidorna.

Odds Online

Odds Online är en gigantisk oddsguide som samlar alla tänkbara spelobjekt på all världens sport, högt som lågt. Fokus ligger på att jämföra oddsen mellan olika spelbolag. De recenserar även spelbolagen mer generellt. Du kan läsa en kortare text om de flesta större matcher och tävlingar, vilket ger dig en inblick hur du bör spela på just det objektet. Du kan även läsa om de bästa kampanjerna från de olika spelbolagen. Odds Online fungerar även som en guide gällande andra saker du som sport- och spelintresserad har nytta av. Exempelvis listar man vilka kommande tv-sändningar som är på gång. De tar även fram massvis med statistik och nyheter från sportvärlden, vilket hjälper dig i ditt spelande. Odds Online finns också på Facebook och Twitter.

Bra Odds

Bra Odds kallar sig Sveriges största oddsjämförelsesajt. Här hittar du jämförelser mellan de olika spelbolagen och kan därmed hitta de bästa oddsen på matchen du är intresserad av. De tipsar även om de bästa oddsbonusarna, vilket ger dig ännu bättre förutsättningar för ditt spelande. Hemsidan kommer även med sina bästa spelförslag från erfarna och framgångsrika oddsspelare. Dessutom länkar man till andra sajter där du kan få ännu mer förslag och tips. I kalendariet hittar du nästkommande heta evenemang som det är allra mest spel på.

Rekatochklart

Det här är ett community dit mängder av sport-och spelintresserade flockas. Fokus ligger på speltips där man genom att jämföra odds kommit fram till var spelvärdet finns. Under varje match tar man fram ett specifikt spel som är extra lockande. Oddsen tas fram av de så kallade "rekarna", bestående av spelexperter som samarbetar med sidan. Flera av dessa rekare har dessutom bloggar via sidan, där du kan läsa deras bästa speltips. Det finns också ett klotterplank där du kan diskutera olika spel med andra. Det finns vidare en spelskola med ett lexikon där du kan läsa på vad de olika termerna egentligen betyder. Hemsidan arrangerar ibland även roliga tävlingar. Rekatochklart hjälper dig också med guider inför kommande matcher, och listar aktuella skador och avstängningar. De finns även på Facebook och Twitter.